Cookiepolitik

Dette website benytter ikke cookies

Hvad er en cookie?
En cookie er en fil, hvori der gemmes tekst i karakterform (string). Der gemmes ingen personlige oplysninger i cookies fra os, og disse kan ikke skade din computer eller gøre den “sløv”.

Din browser sletter selv disse cookies efter et vist antal måneder (kan variere), men kan fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter/blokerer du cookies
Hvis du ikke ønsker cookies lagret i din browser, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Nordic Life Care ApS forbeholder retten til at opdatere og ændre denne side uden at meddele dette på forhånd.